DOWNLOAD ALL
BACK TO JURY MEMBERS
CLOSE PROJECT
JURY MEMBER
Close
E-Mail:
loading
Close
Close
EDIT SUCCESFUL!
THANK YOU FOR YOUR COOPERATION!
Close
1+2 family residential dwelling
More family residential dwelling
Non-residential building
Thermal renovation
Renovation
No projects found.
Alsóörs, Hegyalja
Architect: Bernd Steinhuber, Miltényi-Miltenberger
Location: Alsóörs Hegyalja út 5.
Year: 2011
Applicator: Folláth Csaba
Investor: Folláth Csaba
Category: 1+2 family residential dwelling
A disruption in the homogeneity of the surroundings.

One can feel the strong interaction between the familiar bulk and the individual unfamiliar.

Probably one feels that the form bonds with the surroundings.

The linear ridge of the hill lying behind, the wooded hillside. The house.

The same proportions. Graded.The house unites with the "Grand". Accounts for what "always" has been here.

Incidentally, the form is inspired by the traditional, drawn-out architecture of the Pannonian space and interprets the needs of time, place and the user´s character.

There is no interior, no exterior, just ONE moving and living deck. One lives in the landscape.

Connected with the lake, the blooming trees, the vineyards, the sparkling lights in the night.
Baumit materials:
NanoporColor, NanoporTop, MosaikTop
IMAGES
01 / 13
Inline popup